Muzeum v pohybu, 135 let Uměleckoprůmyslového musea - upozornění

Vážené dámy a pánové,

Dlouho jsem čekala a nyní už i zvažovala, jestli budeme schopni zrealizovat  projekt roku 2020.  Oslavu 20. výročí založení spolku a křest publikace ( je krásná, máte se na co těšit) jsme odložili na příští rok. Tato akce se financuje z našich peněz a chceme, aby byla velkolepá a důstojná, co v minimálním režimu nejde provést. Vánoční koncert by byl možný jenom bez diváků, to v našem případě nemá cenu.

Zbývající 2 přednášky byly dlouho s otazníkem,  s přednášejícími jsme 2x měnili termíny a už jsem nedoufala, že to bude uskutečnitelné. Od čtvrtka 3.12.2020 je povoleno  shromáždění 30 lidí ve vnitřních prostorách. Máme před sebou 2 zajímavé přednášky (9.12. a 15.12.) s kvalitními přednášejícími a já Vás nechci ochudit o tento zážitek. Zároveň Vás žádám o  disciplínu a spolupráci, máme stejný cíl, tak snad to zvládneme bez zbytečných komplikací.

Nyní Vám posílám pozvánku na 9.12.2020 a prosím o potvrzení účasti – prvních 20 přihlášených má vstup jistý, těm odpovím v průběhu dneska a zítřka. V případě, že budete mít potvrzenou účast a zjistíte, že se přednášky nemůžete zúčastnit, najdete si , prosím,  za sebe náhradu z členů spolku.

Ostatním bohužel nemůžu vyhovět, nařízení  musíme respektovat. Do 30 se počítá přednášející, hudba, zvukaři, dozor za Hlahol….

Na celou akci jsem technicky sama, tam Vás prosím o ohleduplnost – není v mých silách řešit individuální požadavky členů spolku.

Přejí Vám krásný den a celý adventní čas.

Silvia Jenček Pavlicová

PŘEDNÁŠKA ZRUŠENA!